Menü
   

Szállítási Információk

Virágküldés Budapesten:

A megrendelések elkészítéséhez és kiszállításához általában 24 órára van szükség. Amennyiben szeretnéd, hogy megrendelésed 24 órán belül kiszállítsuk, kérjük először telefonon egyeztess velünk 3620-559-6070 számon.

Kiszállítási időpontok:
Kiszállítást hétfőtől-vasárnapig, 10-22 óra között vállalunk. Ha ettől eltérő időpontra szeretnél virágot küldeni, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a 3620-559-6070 számon.

Munkanap Hétfőtől-Péntekig szállítás esetén megrendelésed a szállítást megelőző munkanap kérjük leadni. Szombat-Vasárnapi szállítás esetén megrendelésed legkésőbb Pénteki napon kérjük leadni. Munkaszüneti napokon is szállítunk, de ez esetben megrendelésed a szállítást megelőző kettő munkanappal küld el nekünk.

Szállítási időpont megadása:

A szállítási időpontot (nap, óra) a "Megjegyzés" rovatban add meg. Legalább 2-3 órás időintervallumot adj meg. A pontos időpontra kért szállítást plusz-mínusz 30 perces időhatáron belül vállaljuk. Ez alól természetesen kivételt jelentenek a koszorúk és sírcsokrok, amelyekkel minden esetben legalább 1 órával a szertartás időpontja előtt a helyszínre szállítunk.  Koszorúk, sírcsokrok másnapi kiszállítását csak előzetes egyeztetés után tudjuk vállalni.

A virágkiszállítást saját futárunkkal végezzük. A kiszállítás költsége Budapest területén egységesen 1500 Ft 

15.000 Ft értékű vásárlásnál a kiszállítás Budapesten ingyenes!