Menü
   
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Garanciális feltételek.

Friss/szépség garancia! Alapvető filozófiánk, hogy csak akkor lehetünk hosszú távon sikeresek, ha megrendelőink elégedettek. Ezért a mi érdekünk is, hogy minden megrendelést a megrendelő és a címzett legnagyobb megelégedésére teljesítsünk. Amennyiben a címzett vagy a megrendelő átvételkor vagy az azt követő 48 órában jelzi, hogy nem elégedett a kiszállított virágkompozícióval, ill. szolgáltatásunkkal, vállaljuk, hogy a kiszállított virágot saját költségen kicseréljük. Garanciát adunk a szállítást követően vágott virágra, cserepes virágra 48 órában (amennyiben bizonyítható hogy a növény már szállítás előtt hibás volt és az nem a megrendelőnél ment tönkre a helytelen ápolás eredményeként) egyéb nem romlandó termékre 3 hónapig kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét.

Ha bármilyen észrevételed van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot, akár e-mailben, akár telefonon. Mi igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy segítsünk. Amennyiben a virág a szállítás folyamán megsérült, azt saját költségünkre azonnal kicseréljük!

Hibás vagy késedelmes elmaradó teljesítés esetén az eladó kizárólag a megrendelés értékének erejéig kötelezhető kártérítésre.